Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog   

Makkelijk Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico. 

MethodeEenvoud
Enquêtes invullen    
Spaarprogramma's    
Cashback    
Verdien met Facebook    

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties    
Affiliate Marketing    
Eigen website    
Eigen webshop    

BlogGeld verdienen met poker. DE manier om snel en makkelijk rijk te worden?

Ook wij kennen de verhalen van pokermiljonairs. En inderdaad, die bestaan. Zij zijn via de bekende online pokersites rijk geworden doordat ze toernooien wonnen en daarmee grote prijzen binnenhaalden. Hoe doen ze dit, en kan iedereen dat leren?

Het lijkt een kwestie van puur geluk. Poker is namelijk een spel dat in casino’s wordt gespeeld en daarom heeft het de reputatie van een gokspel. Goed bekeken is poker echter geen kansspel tegen een machine of geluksfactor, maar een spel waarin je tegen mensen speelt. Je krijgt dus te maken met onvoorspelbaarheid en emoties, je wint niet altijd omdat je de beste kaart hebt maar omdat je goed kan bluffen, of je tegenstander kan ‘lezen’.

Het belangrijkste van poker zit echter in een heel andere hoek, namelijk statistiek. Veel mensen gruwelen bij dit woord omdat ze terug denken aan dat lastige vak op school. In poker is het echter heel belangrijk! Statistiek is namelijk niets anders dan kansberekening. Bij elke hand die je krijgt, in combinatie met de kaarten die op tafel liggen (flop, turn of river) is een er bepaalde kans dat je de sterkste hand hebt. Dit wordt vaak uitgedrukt in een percentage. De beste pokeraars weten precies tijdens een spel wat hun kansen zijn, en maken puur daarop hun keuzes. Op de lange termijn kan het dan namelijk niet anders dan dat je winst maakt. Daarbij schakelen ze dus hun emotie volledig uit.

Betekent dit dan dat jij dit ook kan leren? Ja… maar niet zomaar. Ofwel moet je hiervoor enorm slim zijn, of je moet jezelf de tijd gunnen dit te leren door heel veel te spelen (en dus heel veel te verliezen). Bedenk wel dat wanneer je online geld verdient met pokeren je dit niet wint van het bedrijf, maar dat je het geld krijgt dat andere mensen verloren hebben…

Kortom, wij raden je aan om andere manieren van online geld verdienen te proberen. Er zijn namelijk genoeg betrouwbare en risicovrije manieren om makkelijk geld te verdienen. Denk aan spaarprogramma’s, enquêtes invullen, en facebook. Wil je echt heel snel veel geld verdienen en vind je een beetje risico niet erg, dan kun je altijd nog beter beleggen in binaire opties. Dit kun je namelijk eerst nog gratis oefenen.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook