Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog



Iedereen wil rijk worden, maar wanneer ben je dat eigenlijk?

Rijkdom en rijk zijn, allebei zijn dat eigenlijk vage begrippen. Want wanneer ben je eigenlijk rijk? En heeft het überhaupt iets met geld te maken? En wat is de reden dat bijna iedereen ermee bezig lijkt te zijn om hun financiële positie te verbeteren, en altijd maar meer geld te willen verdienen?

Rijkdom is relatief. Met duizend euro kom je in Nederland niet heel ver, maar ben je in een derdewereldland koning te rijk. Rijk zijn is bovendien subjectief, want wat je ermee doet maakt ook een groot verschil. Sowieso is duidelijk dat in de huidige samenleving materieel bezit een belangrijke graadmeter blijkt te zijn. Rijkdom is geld, en met geld kun je dingen kopen. En dan het liefst dingen waarmee je laat zien dat je rijk bent…

Als het dan toch relatief en subjectief is om rijk te zijn, waarom zijn we er dan zo mee bezig? Waarschijnlijk komt dit omdat rijkdom gelijk staat aan geldelijk bezit. Geld geeft en hoop stress zolang we het niet hebben, en wanneer we het wel hebben geeft het een hoop rust en lost het veel problemen op. We kunnen meer kopen en daarvan is bewezen dat het ons gelukkiger maakt. Er is zelfs een verband gevonden tussen inkomen en geluk. Tot ongeveer vijfduizend euro per maand worden we gelukkiger van geld. Maar daarna houdt dit verband op en maakt geld niet gelukkiger.

Toch houdt onze zoektocht naar meer geld niet op bij bovengenoemd inkomen. Meer is meer, en het liefst verdienen we ons geld snel en makkelijk. Hierbij is het aannemelijk dat er een ander mechanisme gaat spelen: rijk zijn geeft namelijk status en macht. Niet voor niks laten we het graag zien als we wat meer te besteden hebben. Dikke auto’s, dure merkkleding en accessoires. Zien en gezien worden. De menselijke hunkering naar status en macht kent geen grenzen. Je kunt wel rijk zijn, maar nooit rijk genoeg.

Toch zijn er in de wereld meer mensen die arm zijn dan rijk. Voor de goede orde, 10-15% van de wereldbevolking zit onder de armoedegrens van 1,25 dollar per dag! De 85 rijkste mensen bezitten evenveel als de armste 3,5 miljard mensen bij elkaar… Ook in Nederland leven veel mensen van een inkomen rond het vastgestelde minimum inkomen per gezin. De crisis en een hoge werkloosheid zetten de verzorgingsstaat onder druk. Ook de pensioenen moesten eraan geloven.

Het is dan ook niet raar dan veel mensen op zoek zijn naar manieren om iets bij te verdienen. Via internet zijn daar tegenwoordig veel mogelijkheden voor, maar helaas worden we ook makkelijk opgelicht door mensen die hier misbruik van willen maken. Daarom bespreken wij op deze site onze ervaringen met online geld verdienen, en geven je advies en tips welke methoden je het best kan gebruiken. Onze tips zijn gratis, en we bespreken alleen betrouwbare sites. Denk aan verschillende spaarprogramma’s en panels waar je betaalde enquêtes kunt invullen.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook