Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog



Geld verdienen met Youtube

Geld verdienen met Youtube is erg populair. Youtube is van origine een website waarop iedereen met elkaar video's kan delen. Wanneer je er een filmpje opzet is dat gratis, enige voorwaarde is wel dan Youtube dit filmpje mag hergebruiken of verkopen. In 2005 is het opgericht door medewerkers van PayPal, maar alweer sinds 2006 onderdeel van Google. Voor veel mensen is Youtube vooral een bron van vermaak. Je kunt er allerlei materiaal vinden, van korte video's tot complete films en documentaires. Youtube verdient geld voor het laten zien van reclames op de site, of door deze te verwerken in de filmpjes.

Jij kunt ook geld verdienen met Youtube. Wanneer je namelijk video's upload naar Youtube, op je eigen kanaal, kun je zelf beslissen of er in dat filmpje reclame mag worden gestopt. Wanneer je dat toelaat kan Youtube er dus aan verdienen, maar jij krijgt ook een deel! Dan verdien je dus elke keer dat mensen naar jouw filmpje kijken geld! Dit klinkt heel makkelijk en snel verdient, want na het uploaden van de video hoef je niks meer te doen...? Helaas is de werkelijk minder rooskleurig.

Wij hebben ook een Youtube kanaal gehad en wilden hier ook rijk mee worden. Zeker omdat er helemaal niks voor nodig is om te beginnen met een kanaal, en je er dus in feite vandaag al mee kan beginnen is het heel toegankelijk. Dat is meteen al nadeel 1, want er zijn miljoenen mensen die proberen rijk te worden via Youtube. De kans dat jij slaagt is daarmee dus meteen al heel klein. Maar wanneer wordt je eigenlijk succesvol?

Je verdient met Youtube afhankelijk aan het aantal keer dat je video's worden bekeken. Per 1000 views verdien je tussen de 20 cent en 4 euro. Dat ligt er maar net aan wat voor reclames er passen bij je inhoud en hoe populair je kanaal is. Om er goed geld mee te verdienen heb je dus heel veel views nodig. Het is echter best lastig om dat voor elkaar te krijgen. Daarnaast is het ook een probleem om aan genoeg video's te komen. Je mag namelijk niet zomaar geld verdienen met een filmpje, dat moet echt van jou zijn. Als je niet kunt aantonen dat jij de rechten hebt voor een filmpje dat wordt het niet goed gekeurd. Daarnaast vereist een kanaal ook veel onderhoud. Videos worden vaak opnieuw gekeurd of zelfs afgekeurd door Youtube en als je ze dan niet op tijd weg haalt of aanpast wordt in een keer je hele kanaal geblokt. Kortom: het is veel werk, je hebt heel veel geluk nodig om succesvol te worden en het duurt vaak een hele tijd voordat je überhaupt geld verdient.

Daarom raden we je aan om andere manieren van online geld verdienen te proberen, die wel makkelijk, snel en betrouwbaar zijn: spaarprogramma's , betaalde enquêtes invullen, geld verdienen via facebook of beleggen in binaire opties .

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook