Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog



3 tips om miljonair te worden

Het zal je verbazen hoeveel miljonairs er eigenlijk zijn. Alleen al in Nederland is van namelijk 1 op de 86 mensen! Hoe kan dat? En hoe kun jij het ook worden?

Je bent miljonair als je bezittingen hebt die tezamen 1 miljoen dollar waard zijn, dat is de maatstaf. Daaronder valt je huis (zonder hypotheek dus), en al je andere bezittingen zoals auto’s, beleggingen en spaargeld. Maar hoe krijg je zoveel geld bij elkaar? Wij hebben gekeken naar hoe de rijkste mensen op de wereld dit voor elkaar hebben gekregen, en halen daar 3 belangrijke tips uit:

1. Ga ondernemen!

Eigenlijk alle rijke mensen op deze wereld zijn ondernemers. Dat is ook niet zo raar, want als jij je hele leven in loondienst blijft werken ga je nooit echt veel geld verdienen. Mensen als Bill Gates and Richard Branson verdienen heel veel geld met hun eigen bedrijf. Met je eigen bedrijf kun je namelijk een onbeperkt salaris verwerven, want je bepaalt je eigen salaris! Dat ga je met je baantje dat je nu hebt niet krijgen. Ondernemen is tegenwoordig ook makkelijker dan je denkt, want zonder al teveel investeringen kun je via internet veel geld verdienen. Denk aan een eigen website .

2. Succesvol beleggen

Het deel van de rijkste mensen dat niet rijk is geworden met ondernemen, heeft hun fortuin bij elkaar gekregen met succesvol beleggen. Dit brengt uiteraard veel risico met zich mee en je hebt dus veel geluk nodig, maar aan de andere kant kun je met genoeg geduld, inzet en kennis een heel eind komen! Je zult sowieso meer rendement maken dan de huidige rente op je spaarrekening...

Er zijn heel veel manieren om te beleggen, van aandelen tot fondsen en obligaties. Dat zijn eigenlijk de traditionele manieren, die variëren in risico en mogelijkheid om winst te maken. In principe wordt het risico altijd hoger naarmate de kans op winst groter wordt. Beleggen op deze manieren is echter niet heel makkelijk, je moet er speciale rekeningen voor aanvragen en echt veel kennis hebben.

De nieuwste manier van beleggen is binaire opties. Hierbij zet je simpelweg in of een koers gaat stijgen of dalen, en je kunt binnen een uur tot 87% winst maken. Dit is heel makkelijk en kan dus ook heel snel gaan. Lees hier meer .

3. Geld maakt geld: verhoog je inkomen

Deze uitspraak ken je vast wel. Als je eenmaal geld hebt, kun je hiermee meer geld maken. Maar hoe kom je aan een startkapitaal? Want ook bij ondernemen en beleggen heb je geld nodig om te beginnen. Als we iets kunnen leren van de aller rijkste mensen is het wel dat ze allemaal zijn begonnen vanaf nul. Het geld dat ze verdienden investeerden ze weer in hun bedrijf of een belegging en zo zijn ze groot geworden. Daarbij haalden ze ook hun neus niet op voor kleine beetjes geld. Alles om jouw inkomen te vergroten is weer een stap naar je eerste miljoen! Ga daarom in je eigen tijd geld verdienen met spaarprogramma’s , enquêtes invullen of affiliate marketing zonder website . Spaar dit op en investeer dit weer voor een goed rendement. Elke euro telt!

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook