Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog



Hoe kun je online geld verdienen op marktplaats?

Geld verdienen met Marktplaats is erg interessant. Marktplaats is een online advertentie website. Opgericht in 1999 werd de site al snel een groot succes. Inmiddels is de website niet meer weg te denken, en zou het in de top 10 staan van meest bezochte Nederlandse websites. Zelf maakt de website ook reclame met het feit dat er elke dag ruim een miljoen potentiële kopers de website bezoeken. Dit betekend dat marktplaats een interessant kanaal is om veel consumenten te bereiken.

Van oudsher werd er op de website vooral gehandeld in tweedehands spullen, en nu nog steeds bezoeken mensen de website vooral om te zoeken naar koopjes en goede aanbiedingen. Als verkopende partij kun je in een aantal categorieën gratis advertenties plaatsen, en in bepaalde categorieën (vooral bij een hogere productwaarde) is dat alleen tegen betaling mogelijk.

De combinatie van veel potientiële kopers en een lage instap voor mensen om advertenties te plaatsen biedt een mogelijkheid om online geld te verdienen. De kans op verkoop is bij een eerlijke prijs namelijk relatief groot. Je hoeft je geen zorgen te maken of er wel genoeg bezoekers op de site komen, iets waar je bij een eigen webshop wel heel veel werk aan hebt. De vraag die rest is eigenlijk alleen nog: wat ga je verkopen?

Oude spullen : Het simpelste is om oude spullen te verkopen die je niet meer nodig hebt. Dit is precies waar marktplaats oorspronkelijk voor bedoeld is en     dat werkt dus goed. Uiteraard een leuke manier voor een leuke bijverdienste, maar je voorraad oude spullen is eindig en zal je ook geen kapitalen     opleveren. Laat staan een continu inkomen.

Handelen : Via marktplaats kun je verkopen, maar ook inkopen. Als je goede aanbiedingen ziet op marktplaats kun je deze kopen en vervolgens via     dezelfde website (of ander kanaal) met winst weer verkopen. Hiervoor heb je niet veel nodig behalve wat opslagruimte thuis en een neus voor een goede     deal. Dat laatste zal steeds beter worden naarmate je meer ervaring krijgt. Zeker naarmate je specialiseert in een bepaalde productcategorie zal je meer     kans hebben op succes. Risico is wel dat je ingekochte producten niet meer verkocht krijgt.

Verkoopkanaal : Marktplaats is een slim alternatief voor een eigen webshop. Natuurlijk zal je met een webshop op de lange termijn meer succes hebben,     maar als beginner kun je prima producten verkopen via marktplaats die je zelf maakt of goedkoop kunt inkopen. Ook kun je marktplaats als aanvulling     gebruiken op je fysieke winkel of naast een bestaande webshop.

Dropshipping : Een van de meest intelligente manieren om marktplaats te gebruiken is dropshipping. Dit betekent dat je een product pas inkoopt nadat je     hebt verkocht. Als je weet voor welke prijs je iets kunt inkopen kun je het voor een hogere prijs proberen te verkopen op marktplaats. Pas als iemand dat     van je koopt bestel je het ook daadwerkelijk en laat je het eventueel direct bij je klant bezorgen. Het voordeel is dat je geen risico loopt om niks te     verkopen, en dat je ook niets tijdelijk hoeft op te slaan. Het risico is wel dat de inkoopprijs plotseling is gestegen en je dus verlies maakt. Bovendien is er     een redelijke kans dat mensen zelf via internet vinden dat ze het product ergens anders goedkoper kunnen krijgen.

De conclusie is dat marktplaats een heel handig kanaal is om geld mee te verdienen op verschillende manieren. Het risico dat blijft bestaan is dat je producten niet verkocht krijgt en daarmee je inkomsten altijd onzeker blijven. Bovendien kost het relatief veel tijd om verzending en opslag te regelen en zijn je kopers zeker via marktplaats vaak geneigd om te willen onderhandelen over de prijs. Dit drukt jouw winstkansen. Wil je daarom echt makkelijk geld verdienen met meer zekerheid van inkomsten, dan raden we je aan om andere methoden te gebruiken zoals: spaarprogramma’s , betaalde enquêtes invullen of geld verdienen met facebook / social media .

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook