Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog



Geld verdienen met referrals

Veel mensen zijn op zoek naar manieren om passieve inkomsten te genereren. Hoewel dit technisch gezien niet direct mogelijk is (er zit altijd bepaald voorwerk aan), kun je het wel benaderen. Eén van de manieren om dit te bereiken is met referrals aanmelden. Dit is het aanbrengen van leden voor allerlei online programma’s, waarvoor je een vergoeding krijgt.

Referral komt van het werkwoord ‘to refer’, wat betekent doorverwijzen. Er zijn websites en programma’s die jou willen betalen wanneer jij mensen naar hen doorverwijst. Bijvoorbeeld voor het inschrijven bij een programma, nieuwsbrief of het lid worden van een collectief of vereniging. Daartoe zijn ze uiteraard bereidt omdat ze daar zelf weer iets mee kunnen verdienen, direct of indirect.

Feitelijk is referrals aanbrengen een vorm van affiliate marketing , waarbij je een commissie krijgt voor mensen die zich inschrijven voor een bepaald programma. Hier zit dus nog geen verkoop of iets dergelijks bij. Daarom is het geen commission per sale (CPS), maar een commission per lead (CPL). Enerzijds is dit goed nieuws omdat de drempel voor inschrijving lager is dan voor een aankoop, wat je succesratio zal verhogen. Tegelijkertijd wordt wel je vergoeding om diezelfde reden lager dan voor de CPS programma’s. Een paar euro ten opzichte van soms wel dertig euro bij CPS.

Maar er is nog een ander veel interessanter voordeel aan CPL: Naast de eenmalig vergoeding per lead/inschrijving zijn er ook programma’s waarbij je daarna nog geld kunt verdienen aan de aangemelde referrals. Spaarprogramma’s (websites waar mensen geld kunnen verdienen met mailtjes lezen, enquêtes invullen etc.) bieden namelijk vaak naast (of in plaats van) de initiële aanbrengbonus ook een percentage aan dat jij krijgt over de verdiensten van de referral. Wanneer jij dus mensen aanbrengt voor spaarprogramma’s gaan die mensen geld verdienen, en daar krijg jij een deel van. Dit kan veel hoger oplopen dan de 1 a 2 euro die jij normaliter krijgt met aanmelding en bovendien kan dit wel jaren blijven doorgaan! Dit zijn dus een soort van passieve inkomsten en zijn daarmee heel erg interessant. Er zijn zelfs spaarprogramma’s waar je over meerdere lagen die procentuele vergoeding krijgt. Daarmee bedoelen we dat je ook een vergoeding krijgt over de mensen die je indirect aanmeld. Anders gezegd, als jouw referrals op hun beurt mensen aanbrengen krijg je ook over hun verdiensten een percentage op je rekening! Dit lijkt een beetje op een piramidespel en kan om die reden hard oplopen.

Belangrijk is wel te weten voor welke programma’s je mensen moet aanbrengen. Waar krijg je dit soort procentuele vergoedingen, waar zijn de vergoedingen het hoogst? Hieronder zie je spaarprogramma’s die aan deze voorwaarden voldoen, en die wij dus absoluut aanraden om te gebruiken voor deze manier van geld verdienen:

  1. Euroclix (€ 2,55 + 10%)
  2. Nucash (€ 2,- + 10%)
  3. iPay (€ 2,- + 10%)
  4. Gekkengoud (€ 2 + 10%)

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook