Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog



Geld verdienen met twitter

Geld verdienen met Twitter is erg interessant. Twitter is namelijk een van de meest populaire social media. Het is een gratis netwerksite waar mensen korte berichtjes kunnen delen en elkaar kunnen volgen. Een van de ‘uitvindingen’ van Twitter is het gebruik van hashtag om berichten aan een onderwerp te koppelen of te categoriseren. Waar het aantal gebruikers van Twitter de laatste jaren gestaag blijft groeien is het een interessant kanaal geld mee te verdienen. In Nederland zijn er ongeveer een miljoen actieve gebruikers.

Geld verdienen met social media, waaronder dus Twitter maar ook Facebook, Linkedin en Youtube is heel goed mogelijk. En omdat deze kanalen gratis zijn is het toegankelijk om hiermee te beginnen. Bovendien hebben de meeste mensen al accounts, dus is het ook heel makkelijk om er snel met van start te gaan. Grofweg zijn er twee manieren om geld te verdienen met social media: 1) Berichten en advertenties delen, en 2) affiliate marketing (zonder website). Omdat die laatste het meest oplevert bespreken we die eerst:

Affiliate marketing is het reclame maken voor derden. Dit betekent dat jij als “Publisher” reclame maakt voor producten en diensten van bedrijven. Wanneer je iets verkoopt krijg je daar een commissie voor (commission per sale). In sommige gevallen krijg je ook als een vergoeding per lead of klik (commission per lead / click). Hoewel affiliate marketing van origine is bedoeld als middel voor website eigenaren om geld te verdienen, is sociale media daar tegenwoordig een grote rol in gaan spelen. Men kan er namelijk snel een groot publiek mee bereiken, en mensen persoonlijker aanspreken. Jij kan ook publisher / affiliate marketeer worden door je in te schrijven bij Euroclix . Hier kun je op verschillende manieren geld verdienen, waaronder door het delen van links/acties van zo’n 1500 webshops en bedrijven waar Euroclix mee samenwerkt. Hier zitten de grote spelers bij, zoals bol.com en zalando.nl Inschrijven is gratis en je krijgt zelf al direct €2,50 aanmeldbonus op je saldo! Het delen van de acties werkt via Twitter, Facebook en e-mail. Meer tips over affilate marketing zonder website lees je hier .

Berichten delen is een andere manier van geld verdienen. Je krijgt dan niet betaald per verkoop, maar per gedeeld bericht. Vaak is dit 1 tot 2 cent en dat kun je via verschillende spaarprogramma’s doen. Het voordeel is dat je altijd verzekerde omzet hebt, maar per saldo levert het vaak minder op dan affiliate marketing. We raden dan ook aan om die laatste methode te gebruiken als je serieus geld wil (bij)verdienen.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook