Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog



Online geld verdienen? Pas op voor piramidespelen!

Online geld verdienen kent vele vormen. Sommige zijn handig, betrouwbaar en aan te raden, maar er zijn ook veel websites die je proberen te rekruteren voor onbetrouwbare methoden waaraan niet jij, maar vooral zij veel geld verdienen. Een van die modellen waar je enorm voor op moet passen is het piramidespel. De kans dat je hiermee heel veel geld kwijt raakt is enorm groot.

Een piramidespel is een model waarbij de deelnemers zich kunnen aanmelden met een bepaalde inleg. In ruil voor dat bedrag worden ze als het ware partner van het netwerk. Het doel is altijd om dit netwerk uit te breiden. Het verdienmodel is namelijk dat je geld verdient door nieuwe leden aan te brengen. Die gaan op hun beurt ook weer leden aanbrengen. Zo ontstaat er een piramide waarin de mensen die hoger in het netwerk staat veel geld verdienen.

Het probleem van dergelijke spelen is echter dat de oude deelnemers worden uitbetaald met het geld dat de nieuwe leden inleggen. En op het moment dat er niet genoeg nieuw leden meer gevonden worden, omdat er geen mensen meer zijn die interesse hebben, dan valt het als een kaartenhuis ineen. De oprichter van het netwerk gaat er dan vandoor met een hoop geld, en de mensen onderaan het schema blijven achter met een groot verlies. Dit gebeurt uiteindelijk altijd, want het aantal potentiele deelnemers is nu eenmaal eindig.

Omdat het altijd mis gaat worden dit soort praktijken gezien als pure oplichting. Niet voor niets is een piramidespel in veel landen dan ook illegaal. Toch komen ze nog vaak voor, omdat er veel ‘ondernemers’ zijn die hiermee rijk proberen te worden. Het is van buitenaf ook moeilijk te classificeren of het daadwerkelijk gaat om een piramidespel, en als deelnemer zit je er vaak met zoveel belangen in dat je niet uit de school wil klappen. Daarom komen de oprichters er vaak lange tijd mee weg, en doeken ze het netwerk simpelweg op voordat ze worden ontmaskert. Daarnaast zijn er ook veel netwerken die wel legaal bedoeld zijn (multi level marketing), maar vanwege tegenvallende resultaten onbedoeld verworden tot een piramidespel.

Er zijn gelukkig veel methoden van online geld te verdienen die wel betrouwbaar zijn. Juist die  omschrijven we op onze website, en we doen je er gelijk tips bij om ze maximaal uit te nutten om zoveel mogelijk inkomsten eruit te halen! Hieronder vallen onder andere: spaarprogramma’s , betaalde enquêtes maken, geld verdienen met Facebook of andere social media, cashback sites, online beleggen in binaire opties (Forex), affiliate marketing , en een eigen website of webshop.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook