Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog



Ervaringen/review: is Bux betrouwbaar? Tips-GeldVerdienen.nl

Bux kom je tegenwoordig overal tegen, reclames op tv, radio en internet vliegen je om de oren. Daarom krijgen wij veel vragen: is Bux betrouwbaar, en wat is onze ervaring/review over Bux? Die vragen willen we graag beantwoorden, te meer omdat handelen in binaire opties steeds populairder wordt. Let echter op, er zit aan deze manier van online geld verdienen wel een groot risico om geld te verliezen! Lees daarom zeker onze tips door en bovendien raden wij je aan om niet Bux te gebruiken, maar een andere broker .

Laten we eerst naar Bux kijken: deze handige app stelt jou in staat om heel simpel en snel te beleggen in binaire opties. Dit is niet hetzelfde als beleggen in aandelen. Binaire opties zijn wel verbonden aan aandelen (of indices zoals wisselkoersen en grondstofprijzen zoals goud en olie) maar je stopt je geld niet in het aandeel zelf. Je hoeft alleen maar te voorspellen of de waarde van de onderliggende koers gaat dalen of stijgen. Je mag zelf bepalen wat de looptijd is van deze voorspelling, varierend tussen enkele minuten tot 24 uur. Als je gelijk hebt is de winst hoog (vaak 90%), als je verliest ben je de inzet kwijt. Hoewel dit erg lijkt op gokken is dit niet helemaal waar. Hier leggen we je meer uit hoe je kunt proberen trends(koersverloop) te voorspellen en ervoor te zorgen dat je toch winst maakt.

Om dat te doen moet je echter wel heel zorgvuldig nadenken over je inzet, want anders kun je beter naar het casino gaan. Dit betekent dat je veel zaken moet monitoren en in de gaten moet houden. Denk aan het (wereld)nieuws, trends, forecasts, online tools etc.) Het is immers een serieuze zaak, want je zet wel echt geld in! En dat wil je niet kwijt raken. Hier komt ook het grote nadeel van Bux naar boven: het is slechts een app. De drempel wordt zodanig laag gemaakt dat jij met je smartphone op een klein schermpje kan handelen, overal waar je maar wilt. Daardoor heb je echter veel minder inzicht in belangrijke informatie en bovendien wordt de kans veel groter dat jij je laat leiden door emotie. En dan gaat het mis.

Wij vinden het daarom ook een slechte zaak dat beleggen in binaire opties zo makkelijk word gemaakt. Wij raden je aan om eerst onze gratis tips door te nemen en vervolgens eerst een oefenaccount aan te maken. Daarin kun je met nep-geld oefenen en een strategie onwikkelen, voordat je risico loopt. Bovendien raden we je aan om daarna te kiezen voor een beleggingsplatform dat je benaderd via je laptop, waarbij je ook tools aangeboden krijgt om je te helpen. Dit alles kun je krijgen bij Optie24.nl Zij bieden een gratis oefenaccount. Daarnaast hebben ze ook een goede klantenservice, is het gewoon een Nederlands en betrouwbaar bedrijf, en hebben ze online tools voor je om trends in de gaten te houden.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook