Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog



Ervaringen / review: is MySurvey betrouwbaar? | Tips-GeldVerdienen.nl

In deze review vind je ervaringen met MySurvey , dat sinds 2019 verder gaat onder de naam LifePoints , en beantwoorden wij voor je de vraag: “Is MySurvey betrouwbaar?” Online geld verdienen is veelzijdig, maar een van de meest gebruikte methoden is sinds jaar en dag het tegen betaling invullen van enquêtes. Van de vele portals waar dit kan, is MySurvey toch wel een van de meest gebruikte, maar wat is daar de reden voor? Wat maakt dat je met MySurvey zo makkelijk en snel geld kan verdienen?

Makkelijk en snel geld verdienen via internet kan heel goed met het invullen van betaalde enquêtes. Er zit geen risico aan omdat je geld niet kan kwijtraken of verspelen, en je weet voordat je begint welke vergoeding je verdient voor de enquêtes. Juist daarom is het ook zo prominent. Er zijn zodoende ook heel veel onderzoekpanels waar je jezelf kan aanmelden. Naast dit grote aanbod aan onderzoekpanels die betaalde onderzoeken aanbieden, zijn er ook websites waar je jezelf kan inschrijven, waarbij de site beloven dat ze jou bij de beste enquêtepanels zullen aanmelden. (Zoals bijvoorbeeld betaaldeonlineenequetes.nl en panelchoice.nl.) Jammer genoeg moet je dan eerst wel je e-mailadres geven en krijg je opeens veel spam; en wordt al snel duidelijk dat deze websites puur geld aan jou willen verdienen en niet andersom. Jezelf meteen inschrijven bij de beste onderzoekpanels is dus handiger, en daarom hebben we de beste Top 8 voor je verzameld op deze pagina . Je mag zelf bepalen waar je je aanmeldt, wij geven je alleen advies en tips.

Je zal in de lijst van goede panels zien dat MySurvey volgens ons een van de betere is. En dat is terecht als je deze ervaringen / reviews leest:

  • Fatsoenlijke vergoeding per enquête;
  • Elke week een ruim aantal enquêtes beschikbaar om in te vullen;
  • Prettige en korte enquêtes, maar ook langere onderzoeken tegen hogere vergoeding;
  • De vergoeding worden direct bijgeschreven op je account;
  • Prettige klantenservice, altijd bereikbaar;
  • Een groot internationaal en betrouwbaar bedrijf;
  • Uitbetaling in cash via PayPal is binnen enkele dagen overgemaakt als je dat aanvraagt. Vanaf daar staat het binnen twee dagen op je bankrekening;
  • Je kunt er ook voor kiezen om je saldo op een andere manier te laten uitbetalen zoals cadeaubonnen of te doneren aan een goed doel naar keuze.
  • Je krijgt voor elke enquête een uitnodiging per e-mail dus je mist nooit een mogelijkheid om geld te verdienen.

Slotsom is gezien bovenstaande dat MySurvey simpelweg een van de betere onderzoekpanels van Nederland is, en we raden je dan ook sterk aan om je hier in te schrijven als je geld wil verdienen met betaalde enquêtes invullen.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook