Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog



Ervaringen / review: is GlobalTestMarket betrouwbaar? | Tips-GeldVerdienen.nl

In deze review lees je onze ervaringen met GlobalTestMarket , ook wel bekend als LifePoints sinds 2019, en beantwoorden wij de vraag: “Is GlobalTestMarket betrouwbaar?” Online geld verdienen is veelzijdig, maar een van de meest gebruikte methoden is al lange tijd het betaald invullen van onderzoeken/enquêtes. Van de vele websites waar dit mogelijk is, blijkt GlobalTestMarket toch wel een van de beste en populairste, maar waarom is dat zo? Wat zorgt ervoor dat je met GlobalTestMarket makkelijk en snel geld kan verdienen?

Online makkelijk en snel geld verdienen kan dus goed met invullen van betaalde onderzoeken. Het is risicoloos omdat je geld niet kan kwijtraken of verbeuren, en je weet vooraf hoe hoog je vergoeding is per enquête. Juist daarom is het ook zo populair. Er zijn zodoende ook heel veel onderzoekwebsites waar je jezelf kan aanmelden. Naast dit grote aanbod aan onderzoekpanels die betaalde vragenlijsten aanbieden, zijn er ook websites waar je jezelf kan inschrijven, waarbij de website zegt dat ze jou bij de beste onderzoekwebsites gaan inschrijven. (Zoals onder andere betaaldeonlineenequetes.nl en panelchoice.nl.) Helaas moet je dan eerst wel je e-mail invullen en krijg je uit het niets veel spam en wordt al snel duidelijk dat deze websites alleen maar geld aan jou willen verdienen en niet andersom. Jezelf inschrijven bij de beste enquêtewebsites is dus handiger, en daarom hebben we de beste voor je verzameld op deze pagina. Je mag zelf bepalen waar je jezelf inschrijft, wij geven je enkel tips.

Je zal in de lijst van beste panels zien dat GlobalTestMarket volgens ons een van de betere is. En dat is terecht als je deze ervaringen / reviews leest:

  • Eerlijke vergoeding per onderzoek;
  • Elke week een ruim aantal enquêtes beschikbaar om in te vullen;
  • Prettige en korte enquêtes, maar ook langere onderzoeken tegen hogere vergoeding;
  • De vergoeding worden direct bijgeschreven op je account;
  • Prettige klantenservice, altijd bereikbaar;
  • Een groot internationaal en betrouwbaar bedrijf;
  • Uitbetaling in cash via PayPal is binnen enkele dagen overgemaakt als je dat aanvraagt. Vanaf daar staat het binnen twee dagen op je bankrekening;
  • Je kunt er ook voor kiezen om je saldo op een andere manier te laten uitbetalen zoals cadeaubonnen of te doneren aan een goed doel naar keuze.
  • Je krijgt voor elke enquête een uitnodiging per e-mail dus je mist nooit een mogelijkheid om geld te verdienen.
  • Enige nadeel is dat de site en inlogportal wat verouderd zijn / eruit zien.

Uiteindelijke bevinding is dat GlobalTestMarket gewoon een van de betere onderzoekwebsites van ons land is, en we raden je dan ook zeker aan om je hier voor aan te melden als je geld wil verdienen met online enquêtes maken.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook