Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog



Makkelijk geld verdienen met mailtjes klikken

Wanneer je er voor het eerst van hoort klinkt het aardig onwerkelijk: het is mogelijk om geld te verdienen met het lezen van, en klikken op mailtjes. Dat is ook niet gek, want waarom zou iemand je daar voor betalen? Die vraag beantwoorden we graag voor je. Het is echter veel interessanter om te leren hoe je dit kunt doen, hoeveel geld je ermee kunt verdienen en hoe je ervoor kan zorgen dat je er zoveel mogelijk geld mee verdient! Daar geven wij je tips voor.

Goed, er zijn dus bedrijven (spaarprogramma’s) die jou willen betalen voor het klikken op mailtjes. Dit doen ze niet voor niks. De berichten die ze jou sturen zijn namelijk niet zomaar mailtjes, maar allemaal reclame voor producten, bedrijven en aanbiedingen. Zodra jij klikt op het mailtje ga je naar de website van de aanbieder. Die aanbieder betaalt daarvoor geld aan het spaarprogramma. Soms betalen ze per klik, soms per lead of per verkoop. Het spaarprogramma verdient er dus geld aan. Omdat ze jou willen aanmoedigen om hun berichten te lezen en klikken geven ze je daar een vergoeding voor. Vaak is dit 0,5-1,0 cent per klik. Eigenlijk delen ze dus het geld dat ze van de aanbieders krijgen met jou. Dat betekent dat je dus gratis geld kunt verdienen, want meer dan een e-mailadres heb je niet nodig.

Afhankelijk van het spaarprogramma krijg je tussen de 20-60 mailtjes per maand. Dat betekent dat je maar 60 cent per maand kunt verdienen, dat is niet veel… Maar er zijn manieren om dat bedrag hoger te laten uitvallen:

  1. Ter eerste zijn er heel veel spaarprogramma’s. Wij hebben een lijst van de beste spaarprogramma’s samengesteld waarvoor je jezelf kunt aanmelden. Dan gaat het verdienen al veel sneller!
  2. Maar de spaarprogramma’s bieden veel meer manieren van geld verdienen aan. Zo krijg je ook een vergoeding als je meedoet aan acties;
  3. Ook kun je via spaarprogramma’s geld terug krijgen als je iets koopt bij webshops waarmee ze samenwerken ( cashback shoppen );
  4. Een aantal van de betere spaarprogramma’s werkt samen met onderzoek panels. Daardoor kun je tegen betaling online enquêtes invullen;
  5. Afsluitend krijg je ook een vergoeding wanneer je referrals aanbrengt bij spaarprogramma’s.

Al met al betekent dit dat je met alle programma’s tezamen makkelijk €1000,- per jaar kan bijverdienen. Lees meer over hoe je dit kunt doen op onze speciale pagina over spaarprogramma’s , en leer in ons stappenplan hoe je met deze en nog veel meer methoden online meer dan €10.000,- per jaar bij elkaar kunt binnenhalen.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook