Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog



Geld verdienen met Linkedin

Geld verdienen met Linkedin is erg interessant. Linkedin is namelijkeen van de grootste social media, vooral op zakelijk gebied. Het is een gratis netwerksite waar mensen feitelijk hun curriculum vitae kunnen delen en elkaar kunnen volgen. Van origine was de website vooral interessant voor mensen uit de top van het bedrijfsleven om te netwerken. Later werd het steeds interessanter voor iedereen, en daarmee ook voor recruiters en werving en selectie bureaus. De laatste tijd veranderd Linkedin meer en meer in een informele netwerksite waarbij ook berichten voorbijkomen die je normaal mag verwachten op facebook. Omdat Nederland een van de meest intensieve gebruikers is van Linkedin, biedt dit kansen om geld te verdienen.

Geld verdienen met social media, waaronder dus Linkedin maar ook Facebook, Twitter en Youtube is namelijk veel makkelijker dan veel mensen denken. En omdat deze kanalen gratis zijn is het eenvoudig om hier snel mee te beginnen. Overigens hebben de meeste mensen al bestaande accounts, dus is het ook heel makkelijk om er snel met van start te gaan. Grofweg zijn er twee methoden om geld te verdienen met social media: 1) Betaald berichten en advertenties delen, en 2) affiliate marketing zonder website. Omdat die laatste het meest verdient leggen we die eerst uit:

Affiliate marketing is het reclame maken in opdracht van anderen. Dit betekent dat jij als “Publisher” reclame maakt voor producten en diensten van bedrijven. Wanneer je iets verkoopt krijg je daar een vergoeding voor (commission per sale). Soms krijg je ook al een fee per lead of click (commission per lead / click). Hoewel affiliate marketing van oorsprong is bedoeld voor webmasters om geld te verdienen met hun domeinen, is sociale media daar tegenwoordig een steeds grotere rol in gaan spelen. Je kan er namelijk snel een groot publiek mee contacteren. Jij kan ook publisher / affiliate marketeer worden door je in te schrijven bij Euroclix . Met dit programma kan je met veel methoden geld verdienen, waaronder met het delen van links/acties van ruim 1500 webshops en andere bedrijven waar Euroclix een partnerschap mee heeft. Als mensen in jouw netwerk dan iets via de link kopen krijg jij daar een mooie vergoeding voor. Hier horen trouwens alle grote spelers bij, zoals bol.com en zalando.nl Aanmelden is gratis en je krijgt via deze link zelfs meteen al €2,55 startbonus op je saldo! Het delen van de links werkt via alle grote social media zoals Twitter, Linkedin, Facebook en e-mail. Meer tips over affilate marketing via social media vind je hier .

Betaald berichten delen is een andere manier van geld verdienen. Je krijgt dan geen fee per verkoop, maar simpelweg per gedeeld bericht. Vaak is dit 1 tot 2 cent en dat kun je via verschillende spaarprogramma’s doen. Het voordeel is dat je altijd van tevoren weer wat voor verdiensten je hebt, maar in totaliteit levert het vaak minder op dan affiliate marketing. We raden dan ook aan om die laatste methode te gebruiken als je veel geld wilt (bij)verdienen.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook