Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogGeld verdienen met Pinterest | Tips-GeldVerdienen.nl

Geld verdienen met Pinterest is makkelijk, snel en online. Pinterest bestaat sinds 2009 en vanaf 2012 was het mogelijk om je gratis te registreren. In 2011 werd de site genomineerd als een van de 50 beste sites van de wereld. Het idee van de site is dat je op je persoonlijke moodbord (prikbord) allerlei zaken kan prikken (“pinnen”). Dit kunnen afbeeldingen, videos en artikelen zijn. Omdat de moodbords openbaar zijn kunnen gebruikers ook gevolgd worden. Omdat Nederland een van de meest intensieve gebruikers is van internet en sociale media waaronder Pinterest, biedt het een goede kans om snel veel mensen te bereiken en daarmee kan je makkelijk geld verdienen.

Geld verdienen met social media zoals Pinterest maar ook Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram en Youtube is namelijk een stuk eenvoudiger dan je vooraf zou denken. En omdat het bij al deze social media gratis is om je te registreren kan je er zo mee starten. Waarschijnlijk heb je al een bestaand account, dus houdt niks je tegen om er vandaag nog geld mee te verdienen! Technisch zijn er eigenlijk maar 2 manieren om geld te verdienen met Pinterest: 1) Betaald berichten en advertenties delen, en 2) affiliate marketing. Met affiliate marketing kan je verreweg het meeste geld verdienen dus die leggen we eerst voor je uit:

Affiliate marketing is niets meer dan reclame maken voor producten of diensten van een ander. Dit betekent dat jij als “affiliate marketeer” reclame maakt voor bedrijven. En wanneer jouw reclame iets verkoopt krijg je daar een beloning voor (commission per sale). Soms krijg je ook al een beloning per lead of klik (commission per lead / click). Hoewel affiliate marketing ooit is bedoeld voor eigenaren van websites om zo geld te verdienen, is social media steeds belangrijker geworden. Je kan zoals gezegd namelijk snel veel mensen bereiken. Jij kan ook affiliate marketeer zijn door je in te schrijven bij Euroclix . Via dit netwerk kan je met meerdere methoden geld verdienen, waaronder met het delen van producten/aanbiedingen van ruim 1500 webshops en andere bedrijven waar Euroclix partner mee is. Als mensen in jouw netwerk dan iets via jouw link kopen krijg jij daar een goede vergoeding voor. Je kan denken aan alle bekende webwinkels zoals Bol.com, FonQ, Coolblue en Zalando.nl, maar nog veel meer. Registreren is gratis en je krijgt via deze link zelfs meteen al €2,55 startbonus! Het delen van de links werkt via alle grote social media zoals Twitter, Pinterest, Facebook. Extra tips over affilate marketing via social media vind je hier (kijk bij: affiliate marketing zonder website).

Berichten liken is een andere manier van geld verdienen. Je krijgt dan geen beloning per sales, maar simpelweg per bericht dat je deelt. Vaak is dit 1 tot 2 cent en dat kun je via verschillende spaarprogramma’s doen. Voordeel is dat je altijd van vooraf weet wat voor beloning je gaat krijgen, maar het levert in de regel minder op dan affiliate marketing. We raden je dan ook aan om die laatste manier te gebruiken als je veel geld wil (bij)verdienen.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook