Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogErvaringen / review: is Zinngeld betrouwbaar? | Tips-GeldVerdienen.nl

Update: helaas is Zinngeld niet meer wat het was. Zo zijn ze gaan werken met een accountscore en kan je veel minder verdienen. We raden je daarom aan om je vooral aan te melden bij andere spaarprogramma's en cashbacksites die beter zijn.


Review en ervaringen over Zinngeld: Is Zinngeld betrouwbaar? Online geld verdienen kent veel gezichten, en spaarprogramma’s combineren verschillende manieren van verdienen. Dat maakt het extra makkelijk en handig voor mensen die niet meteen een eigen website willen of een startkapitaal hebben. Er zijn echter best veel spaarprogramma’s waar je jezelf kan inschrijven, maar welke zijn er aan te raden en welke niet? En tot welke van deze categorieën behoort Zinngeld? Wat zijn de ervaringen en reviews van hen die er al lid zijn en is het zo betrouwbaar dat je ook echt je geld uitbetaald krijgt? Al deze vragen beantwoorden we in dit artikel.

Zoals je in de lijst met beste spaarprogramma’s ziet staat Zinngeld in de top 5 . Dat is zeker wel terecht want het is een uitstekend spaarprogramma met veel verschillende verdienmethoden:

  • De basis van elk spaarprogramma is dat leden betaald krijgen voor het lezen van mailtjes met reclames;
  • Als je meedoet met de aanbiedingen die je gemaild krijgt verdien je daar ook geld voor;
  • Naast die acties kun je met Zinngeld sowieso met korting (cashback) shoppen bij alle webshops waarmee Zinngeld samenwerkt, en dat zijn er duizenden met bekende namen als Bol.com en Zalando;
  • Er is een dagelijkse jackpot waarbij een gelukkig lid 1000 Zinns wint;
  • Je kan mooie prijzen winnen in de loterij;
  • Je kan spelletjes spelen zoals Solitaire en Mahjong;
  • Voor het aanbrengen van vrienden en familie krijg je een mooie bonus, namelijk 10% over de verdiensten van die vrienden.

Hoeveel kan je verdienen met Zinngeld ?

Omdat ze zoveel soorten verdienmethoden zijn kan je ook best wat geld verdienen per maand. Vooral door de cashback kan dit simpel oplopen tot €50,- of meer zonder dat je er veel tijd in hoeft te steken. Dat is toch leuk verdiend. Inschrijven is gratis en je kan vandaag al geld verdienen. Sterker nog, bij aanmelding krijg je direct een cadeaubon van €10,- Vanaf €10,- kan je je saldo laten overboeken naar je bankrekening.

Is Zinngeld betrouwbaar?

In onze ervaring absoluut. Wij hebben zelf een account en in onze ervaringen blijkt dat het verdiende geld snel wordt overgeschreven naar je rekening. Cashback en verdiensten worden ook snel op je saldo gezet. Deze review is dus een dikke voldoende.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook