Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogErvaringen / review: is Spaaractief betrouwbaar? | Tips-GeldVerdienen.nl


Review en ervaringen met Spaaractief : Is Spaaractief betrouwbaar? Spaarprogramma's zijn een van de meest makkelijke manieren van online geld verdienen. Met spaarprogramma’s combineer je namelijk meerdere simpele methoden van verdienen. Daardoor is het eenvoudig en toegankelijk voor diegene die niet zo ver willen gaan om een eigen website te bouwen of veel risico willen nemen met beleggen in FOREX of binaire opties. Helaas er zijn zo verschikkelijk veel spaarprogramma’s waar je jezelf kan aanmelden, dat de vraag is welke je wel of niet moet nemen? En in welke categorie valt Spaaractief dan? Wat zijn ervaringen en reviews van bestaande leden en kunnen we concluderen dat dit programma betrouwbaar is? Als deze vragen beantwoorden we in dit artikel.


In de lijst met beste spaarprogramma’s van Nederland staat Spaaractief in de top 3. Helemaal terecht want het is een prettig en modern spaarprogramma met verschillende manieren van geld verdienen:


  • In de basis kijg je betaal voor het lezen van mailtjes. In die mailtjes ontvang je allerlei exclusieve acties en aanbiedingen van de bedrijven en webshop waarmee Spaaractief samenwerkt;
  • Vind je een van de acties interessant? Dat is goed nieuws want daar verdien je dan weer extra geld mee;
  • Naast deze aanbiedingen kan je met Spaaractief zelfs altijd met korting (cashback) winkelen bij de partners van Spaaractief, en dat zijn ze bijna alle grote webshops zoals ook de bekende namen als Bol.com en Coolblue;
  • In de dagelijkse jackpot kan je aanzienlijke geldprijzen winnen;
  • Je krijgt geld voor het liken van bepaalde pagina's op Facebook;
  • Je krijgt betaald voor het klikken op banners;
  • Je krijgt een vergoeding als je een review schrijft over een van de aangesloten webshops;
  • Voor het aanbrengen van vrienden en familie (referrals) krijg je de hoogste bonus van alle spaarprogramma's, namelijk €2,50.


Hoeveel kan je verdienen met Spaaractief?


Omdat er veel verschllende methoden zijn om geld te verdienen kan je bij elkaar genomen heel veel verdienen. Vooral met de cashback kan dit zomaar oplopen tot €50,- of meer zonder dat je er ook maar iets aan doet. Dat is toch mooi meegenomen. Aanmelden is gratis en je kan er vandaag al geld mee verdienen. Je krijgt bij aanmelding zelfs een inschrijfbonus van €2,- en vanaf €12,50 kan je jouw verdiende geld al overmaken naar je bankrekening.


Is Spaaractief betrouwbaar?


Simpelweg: ja, 100% zeker! Wij zijn zelf ook lid en uit die ervaring komt dat ons saldo snel word gestort op onze rekening. Cashback en vergoedingen werden ook snel op dat saldo bijgeschreven. Deze review is een hele dikke voldoende.


Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook