Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogVerdien jij geld met Google Adsense? Je kan meer verdienen! | Tips-GeldVerdienen.nl

Geld verdienen met Google Adsense is een aantrekkelijke manier cashflow genereren voor de beginnende webmaster / internetondernemer. Het is er namelijk helemaal op ingericht om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Daarmee kan je dus als snel up-and-running zijn en heb je vervolgens weinig onderhoud. Het probleem is alleen dat het onder aan de streep minder oplevert dan andere methoden. Dat vinden wij zonde, dus hierbij enkele tips om er meer uit te halen!

Eerst terug naar het begin, wat is Google Adsense eigenlijk? Het is uiteraard onderdeel van Google dat snap je. Hun specialisatie is het opvullen van online advertentieruimtes. Webmasters geven met een speciale code toestemming om een vooraf bepaald stukje van de website te mogen gebruiken als advertentieruimte, en Google zorgt er vervolgens voor dat daar een passende advertentie in komt. Het idee hierachter is dat Google met heel veel data als beste kan voorspellen per bezoeker op die website welke advertentie de meeste kan heeft om geld op te leveren. De advertentie kan dus verschillen per bezoeker per moment. Daarbij probeert Google Adsense ook de advertentie op de inhoud van de website af te stemmen, maar daar horen we vaak negatieve verhalen over.

De inkomsten vanuit Google Adsense worden bepaald door het aantal kliks op de advertenties. Wanneer jouw bezoekers doorklikken en op die site daarachter iets kopen, dan krijg jij een vergoeding. De verwachte opbrengsten liggen tussen de 4 cent en 4 euro per 1000 bezoekers op je website. Dat is inderdaad een flinke bandbreedte, en precies het probleem. Waar het geld precies vandaan komt is niet transparant, en hoeveel marge Google pakt al helemaal niet. Dat betekent dat jij als ondernemer ook geen gegevens hebt om te analyseren en sturen. Het is een black box waar zo af en toe geld uit komt. Wil je dus echt serieus geld verdienen, dan raden we je andere methoden aan:

Affiliate marketing

Met affiliate marketing bepaal je zelf voor welke bedrijven jij reclame maakt op je website (of blog of social media) en heb je alle inzicht op het aantal klikken en succesratio. Bovendien krijg je van bedrijven niet alleen een commissie per verkoop, maar soms ook al per lead of klik! Daarbij kan je dus meer gegevens inzien om je website te optimaliseren en ligt de verwachte vergoeding al snel op minimaal het dubbele ter vergelijking met Adsense. Onze tip: je kan met bedrijven direct samenwerken, maar er zijn ook affiliate netwerken waar je jezelf eenvoudig kan aanmelden bij meerdere bedrijven. De beste in Nederland is Daisycon .

Vergelijkers bouwen

Naast het promoten van een product of dienst is het belangrijk dat je site iets waardevols biedt. Dit zorgt er ook voor dat je hoger scoort in zoekmachines en meer bezoekers krijgt. Het aanbieden van interessante tools helpt daar enorm bij. Denk bijvoorbeeld aan vergelijkers waarmee je bijvoorbeeld producten en abonnementen vergelijkt. Dit lijkt overigens moeilijk, maar Daisycon biedt jou gratis de code aan voor vergelijkers van veel verschillende zaken als energie, tv, internet, bellen, mobiel, verzekeringen etc.

E-mail marketing

Een andere goede manier van geld verdienen met je website is het opbouwen van een e-mail bestand. Bijvoorbeeld door mensen zich te laten inschrijven voor een nieuwsbrief, of in ruil voor hun e-mailadres iets te bieden zoals een e-book. Dit bestand kan je vervolgens weer reclamemails sturen. Het voordeel is dat dit niet eenmalig is maar vaker gebruikt kan worden. Desnoods, mits je dat vooraf aangeeft, kan je zelfs het bestand verkopen.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook