Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogGeld verdienen door niks te doen, is dat passief inkomen? | Tips-GeldVerdienen.nl

Geld verdienen door niks te doen, dat klinkt als een hele mooie droom. Maar is dit inderdaad onmogelijk, of is er een geheim dat al die internet miljonairs proberen onder de pet te houden? Wij gaan je niet beloven dat je rijk wordt binnen een paar dagen, weken of maanden. Een fortuin bij elkaar krijgen kost namelijk veel tijd, hard werk en een enorme dosis geluk. Desalniettemin zijn er wel degelijk manieren die jou inkomen opleveren zonder dat je daarvoor directe arbeid voor moet verrichten. Waarbij je dus niet krijgt betaald per gewerkt uur, of per opgeleverde dienst of product.

Slapend rijk worden is niet voor iedereen weg gelegd. Toch spreekt dit spreekwoord enorm tot de verbeelding. En achter spreekwoorden zit toch altijd een bepaalde waarheid? Dat klopt, en er zijn ook echt mensen die slapen rijk zijn geworden maar vergis je niet: daar hebben ze echt wel iets voor gedaan! Of ze moeten een fortuin of bedrijf hebben geërfd van hun ouders, maar dat laten we hier even buiten beschouwing. Geld verdienen terwijl je er op dat moment niks voor doet, ook wel passief inkomen genoemd, dat is echt mogelijk. Maar voor niks gaat de zon op, je zal jouw “geldverdienboompje” wel moeten planten! Pas daarna kan je luieren en komt het vanzelf terwijl jij stilzit.

De beste manier van passief inkomen is een automatisch proces. Waarbij je dus eigenlijk enkel de machine hoeft aan te zetten en dat die vanzelf blijft draaien. Denk aan een verkoopautomaat die zichzelf bijvult… je klanten kunnen zonder jouw tussenkomst iets kopen… maar hoe creëer je jouw machine? Tegenwoordig doe je dat het beste online. Begin een website, bezoekers kunnen die altijd bereiken! En zodra die website online is hoef je er niet meer continu bij te blijven of achter de toonbank te gaan staan, alles gaat vanzelf! De truc is wel dat je iets verkoopt dat je niet nog op hoeft te sturen, waardoor een webshop uitgesloten is. Het moet allemaal automatisch gaan.

Een goede manier om dat te bereiken is door slechts een tussenpersoon te zijn. Jij produceert of verkoopt eigenlijk niks, maar verdient wel geld. Kan dat? Jazeker, op meerdere manieren zelfs! Dropshipping is een van de oudere manieren hiervan, waarbij klanten bij jou iets kopen wat je vervolgens bestelt bij een andere webshop en direct bij de klant laat bezorgen. Zolang jij maar een marge hebt maak je winst en werkt het. Dit automatiseren is echter lastig. Bovendien gaat je klatn de volgende keer waarschijnlijk naar de daadwerkelijke producten, en je wil juist dat je klanten terug blijven komen. Affiliate marketing is een betere optie. Jij maakt reclame voor de producten van een ander bedrijf op jouw website. En zodra jouw bezoekers doorklikken, en iets kopen bij dat andere bedrijf krijg jij daar een vergoeding voor! Soms zelfs al voor alleen de klik! Erger nog: affiliate marketing heeft niet eens een website nodig, je kan het ook doen via je Facebookaccount dat je waarschijnlijk toch al hebt!

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook