Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogGeld verdienen met producten testen | Tips-GeldVerdienen.nl

Producten testen is was ons betreft al leuk, maar dat je er ook nog geld mee kan verdienen is helemaal geweldig! Daarom is het wat ons betreft ook de meest vermakelijke manier van verdienen die we op deze site beschrijven. Maar waar moet je terecht om dit te kunnen doen? Er zijn meerdere kanalen waar je jezelf hiervoor kan aanmelden, wij zetten de beste voor je op een rij. We raden je overigens wel aan om je voor meerdere in te schrijven zodat je meer geld kan verdienen, want er is niet elk week een product om te testen…

Wij hebben zelf meerdere producten getest, zoals het nieuwste scheerapparaat van een A-merk, en een nieuwe variant chips waarvan we hopen dat die echt snel in de winkel gaat komen! Maar waarom hebben we deze producten eigenlijk mogen testen? Voor ons natuurlijk ideaal om een gratis zak chips thuis gestuurd te krijgen, maar wat heeft men daaraan? Uiteraard is alleen het proberen van het product niet alles, je moet je wel bedenken dat er meer bij komt kijken. Bedrijven gaan jou echt niet zomaar hun producten opsturen, ze willen wel weten wat je ervan vindt. Die informatie is namelijk heel veel waard, zodat ze het product misschien nog kunnen aanpassen voordat het op de markt komt. Dat maakt het ook gaaf voor jou, want jij kan dit dus nog beïnvloeden!

Voordeel is daarbij dat de vergoeding voor het testen vaak erg hoog is, ten opzichten van normale enquêtes beantwoorden. Ter vergelijk: normaal verdien je per enquête 50 cent tot een euro, en toen wij het scheerapparaat testen kregen we elke week €2,50 voor een enquête die niet eens 1 minuut kostte om in te vullen! Dit is omdat je er ook echt wel over na moet denken en eerlijk moet zijn. Het proces is heel simpel: je schrijft je ten eerste in bij een, of liever meerdere onderzoekbureaus . Zij krijgen van bedrijven de aanvraag om een product te laten testen. Dan moet je vaak eerst een korte enquête invullen om te zien of je de goede doelgroep bent, en of je akkoord gaat met de voorwaarden. Je mag vaak nog niet iedereen vertellen wat voor nieuw idee jij test, of je moet soms het product na de test terug sturen. Als dat allemaal lukt krijg je binnen enkele weken het product thuis. Hier zitten instructies bij wat je ermee moet en mag. Vervolgens na, en soms ook tijdens de testperiode krijg je vragen wat je ervan vond. Dit is ook het moment dat je de vergoeding krijgt. Super makkelijk! De onderzoekbureaus sturen je overigens ook andere vragenlijsten toe, daar kan je ook geld mee verdienen.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook