Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogReview: is EnqueteVergelijk.nl nep of velig en betrouwbaar?

Spoiler alert: Enquêtevergelijk is de moeite niet waard , dit zijn de 8 best betaalde enquête sites (zowel een top 8 voor Nederland als voor België)

Enquête Vergelijk is een website die mensen geld laat verdienen met met invullen enquêtes, althans dat beweren ze. En daar kan je zomaar € 400,- per maand mee binnenhalen claimen ze zelfs! Met een vergoeding van 50 cent tot liefst 12 euro per invulde survey. Dat is niet mis! Meedoen is bovendien gratis en uitbetalen gaat in geld via PayPal en in bonnen.

Wat ze er alleen niet bij vertellen is dat ze zelf helemaal geen onderzoeksbureau is van zichzelf, en ook geen panel. Zij gaan je ook helemaal niks betalen. Het enige wat ze doen met jouw naam en e-mail is die doorgeven aan de echte enquêtepanels zodat ze jou kunnen uitnodigen om daar lid te worden. Daar verdient enquêtevergelijk namelijk geld aan...

En dus gaan ze je ook niet per se doorverwijzen naar de beste sites die betrouwbaar zijn of waar je het meeste kan verdienen, maar kiezen ze vooral de sites uit waar ze zelf de hoogste beloning krijgen om jou aan te brengen.

Sterker nog: je krijgt gewoonweg ook reclamesmails van slechte sites, en zelfs van sites die helemaal geen betaalde enquêtes aanbieden maar over beleggen bijvoorbeeld. Daar zit je niet op te wachten toch?

Daaro is onze advies ook om je hier zeker niet aan te melden, want het is gewoon zonde van je tijd en je zal veel spam krijgen. Je kan ook jezelf gewoon direct aanmelden bij de beste websites via bovenstaande link. Dan kan je gewoon zelf kiezen welke je prettig lijken, en ook bij hoeveel je wilt meedoen aan onderzoek.

En voor de goede orde, zelfs al meld jij jezelf bij alle 8 de goede panels aan dan ga je niet die vierhonderd euro verdienen die ze beloven hoor! Honderd haal je wel en misschien ook wel € 200,- maar dat ligt ook voor een groot deel aan de doelgroep waar je invalt. Online surveys zijn namelijk altijd in opdracht van een groot bedrijf dat de mening van bepaalde mensen wil weten, en dat ben jij niet elke keer. Drink je bijvoorbeeld geen zware alcohol dan ga je niet deel mogen nemen aan een marktonderzoek van Captain Morgan (rum) of Jhonny Walker (whiskey) bijvoorbeeld.


Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook