Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

Blog8 x Geld Verdienen als Testpersoon

Je kan als testpersoon heel goed geld verdienen, en dan hebben we het niet eens over medisch onderzoek waar je eigenlijk meer proefpersoon / proefkonijn bent om bijvoorbeeld medicijnen te testen of nieuwe behandelmethoden voor bepaalde ziektes.

Je kan namelijk ook dingen testen zonder dat je er fysiek risico mee loopt. Experimentele medicatie testen kan namelijk gevolgen hebben: artsen weten niet precies wat de bijwerkingen zijn en wellicht krijg jij daardoor wel ergens blijvend last van! Daarom is de vergoeding vaak ook hoog, maar is dat het waard?

Alternatieven zonder dit gevaar zijn er genoeg. Denk aan nieuwe reclames bekijken voordat ze op tv komen, producten testen (zoals eten, drinken en elektrische apparaten) en websites en apps uitproberen. En daar krijg je niet alleen dik voor betaald, vaak mag je bijvoorbeeld de producten die je test ook nog eens houden! Enige wat je daar verder voor hoeft te doen is even je mening geven door een vragenlijstje in te vullen.

De vraag is waar kan je dit doen? Het antwoord is heel simpel: er zijn speciale onderzoekspanels die dit aanbieden. Dit noemen we ook wel enquête sites omdat ze ook andere soorten onderzoek aanbieden zoals surveys invullen. Wij hebben de beste panels voor zowel Nederland als België voor je op een rij gezet die je kan terugvinden op onze pagina geld verdienen met enquêtes.

We hebben zelf alle panels die er zijn voor je getest en alleen de allerbeste staan in onze Top 8. Die betalen het beste, hebben de beste site / app en blijken betrouwbaar met uitbetalen van je verdiensten. We raden je vooral ook aan om je bij meerdere van deze sites in te schrijven omdat je dan mee kan doen aan meer onderzoeken en dus meer verdient!

Met alle acht panels bij elkaar kan je zomaar € 200,- binnen halen per maand, dat is geen slechte bijverdienste toch? En je kan het doen op elk device met internet. Dus je telefoon, laptop of tablet. Of het nu thuis is, of in de bus / trein onderweg naar je werk of college. Geld verdienen via internet was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Let wel op dat niet alle enquêtes gaan over het testen van bovengenoemde reclames of producten, soms is het gewoon ook een vragenlijst over jouw mening over bepaalde zaken als nieuws, politiek, tv programma’s enzovoort. Maar dat maakt het juist weer afwisselend en leuk om te doen, want hoe cool is het om overal je mening over te mogen geven waarmee je niet alleen een beloning krijgt maar ook daadwerkelijk een verschil maakt?

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook