Geld Verdienen Online

Tips hoe je geld kan verdienen op internet: Makkelijk geld verdienen, Snel geld verdienen, of lees onze Blog

Makkelij k Geld Verdienen

Gesorteerd op makkelijke, simpele en betrouwbare methoden zonder risico.

Methode Eenvoud
Enquêtes invullen
Spaarprogramma's
Cashback
Verdien met Facebook

Snel Geld Verdienen

Gesorteerd op de mogelijkheid om snel en veel geld te verdienen.

Methode Snelheid
Binaire Opties
Affiliate Marketing
Eigen website
Eigen webshop

BlogErvaringen / reviews: is Mobrog Betrouwbaar? (Enquête Panel)

In deze blog beantwoorden we de vraag of MOBROG NL / MOBROG BE wel of niet betrouwbaar is. Maar daar blijft het niet bij: tevens beoordelen we alle belangrijke plus- en minpunten om te kunnen bepalen of je goed geld verdient bij deze site. Alleen al uit het feit dat dit panel is opgenomen in onze Top 8 beste enquête panels voor zowel Nederland als België verklapt natuurlijk wel al een beetje de strekking van de rest van het verhaal, want wat ons betreft moet je zeker lid worden!

Eerste en belangrijkste onderwerp van reviews die wij schrijven is eigenlijk altijd betrouwbaarheid. Reden: alle andere zaken doen er eigenlijk niet toe als een site niet te vertrouwen is. Want dan is de beloning misschien wel hoog of er zijn veel onderzoeken om aan mee te doen, maar als blijkt dat je verdiende geld nooit aankomt dan heb je er alsnog niet aan…

Op dit punt hoef jij je wat Mobrog.com betreft in ieder geval geen zorgen te maken. Sterker nog: het uitbetalen van verdiensten gaat door gebruik van PayPal zelfs heel snel! En vanaf je PayPal-accout staat het bovendien ook weer binnen de kortste keren op je bankrekening, maar je kan het natuurlijk ook direct vanaf je PayPal uitgeven.

Kunnen we door naar de andere punten. De verdiensten bij Mobrog per gemaakt onderzoek / ingevulde vragenlijst zijn goed te noemen. Niet de hoogste van allemaal , meer gewoon prima. Er zijn daarentegen niet gek veel enquêtes om aan mee te doen, vooral omdat het wel iets vaker voorkomt dat je niet in de doelgroep hoort. Dan krijg je dus wel een uitnodiging, maar kan je toch niet meedoen. Dat is wel een minpuntje van dit panel, maar gelukkig een van de weinige.

Mobrog heeft daarbij een goede app zodat je ook onderweg op je tablet of telefoon heel gebruiksvriendelijk kan bijverdienen. Ander pluspunt dat het waard is om te vernoemen is dat je jouw verdiende euro’s al vanaf € 5,- kan laten uitkeren. Dat is prettig, zeker omdat dit bij alle andere onderzoekspanels vaak pas kan vanaf 10 euro.

Onder aan de streep is onze conclusie dat je zeker lid kunt worden van Mobrog om online geld te verdienen met enquêtes invullen. Echter kan je daarbij het beste ook van meerdere panels lid worden, bij voorkeur degene die boven Mobrog staan in de Top 8. Het is de combinatie die maakt dat je meer onderzoeken hebt om aan mee te doen, waardoor je meer verdient.

Beste spaarprogramma

Beste enquête-panel

Volg ons op Facebook